31. lokakuuta 2013

Lohisalsa



Tämä helppo lohiohje on mukailtu Paula Ahlsén Söderin kirjasta Lohta arkeen ja juhlaan. Salsan tekemiseen menee aikaa alle vartti. Mainio alkuruoka, jonka voi unohtaa jääkaappiin maustumaan sillä välin, kun valmistaa pääruokaa.  

Salsa graavilohesta

  • 300 g graavilohta
  • 2 kypsää tomaattia
  • 1 avokado
  • 1 punasipuli
  • 1 tuore chili siemenet poistettuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 limeä
  • 1 ruukku korianteria
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Pilko kaikki aineet ja mausta hienonnetulla valkosipulilla ja korianterilla. Purista sekaan kahden limen mehut ja lorauta joukkoon pari ruokalusikallista oliiviöljyä. Sekoita ja rouhi mukaan suolat sekä pippurit.   

By the way. Viikonloppuna vietettiin isomman prinsessan synttäreitä. Ikää tulee, mutta leikki jatkukoon!

Biisisuositus: Sigur Ros - Hoppipolla



Emme lopeta leikkimistä sen johdosta, että vanhenemme - vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen (Herbert Spencer).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti