13. marraskuuta 2013

Helppo misu lasissa



Kiireen keskelläkin voi herkutella laadukkaasti. Ja mikä meitä mukavuudenhaluisia kissoja ilahduttaa; maistuvuutta on mahdollista luoda myös ilman suurempaa uurastusta. Itse tehty voittaa kuitenkin aina einestiskistä löytyvän pläjäyksen.   

Helppo misu

  • 250 g mascarponea
  • 2,5 dl kuohukermaa
  • 4 rkl tomusokeria
  • ½ espressokupillinen jäähdytettyä espressoa¨(tai vahvaa kahvia)
  • savoiardikeksejä
  • pinnalle: oikeaa kaakaojauhetta

Keitä ensin kahvi, jotta se ehtii kunnolla jäähtyä. Vaahdota kuohukerma ja lisää joukkoon mascarpone. Mausta tomusokerilla. Lisää jäähtynyt kahvi vaahdon joukkoon ja sekoita hyvin. Lusikoi seosta laseihin ja nosta jääkaappiin. Juuri ennen tarjoilua laita kuhunkin lasiin yksi savoiardikeksi ja siivilöi pinnalle aitoa kaakaojauhetta. Tämän helpompaa misua ei olekaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti