tag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post7245694680529192748..comments2023-11-05T09:22:50.373+02:00Comments on Perunabluussia: Syksy ja StifadoBlueskissahttp://www.blogger.com/profile/14296610444373360583noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-48225690009673318452014-10-12T21:28:09.056+03:002014-10-12T21:28:09.056+03:00On aika jännittävää, miten vuodenkierto vaikuttaa ...On aika jännittävää, miten vuodenkierto vaikuttaa mielitekoihin. Varmasti pimeydellä, ilman viilenemisellä ja saatavana olevilla raaka-aineilla on siihen myös osansa. Blueskissahttps://www.blogger.com/profile/14296610444373360583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-42968333794545823332014-10-12T21:19:05.164+03:002014-10-12T21:19:05.164+03:00Lentäisimme nopemmin hakemaan kaniinia Ranskasta k...Lentäisimme nopemmin hakemaan kaniinia Ranskasta kuin ajaisimme automobiililla Käpylään. Ranskalainen kaniini on jäänyt kokeilematta, mutta olen saanut muutaman kerran valmistaa Suomen metsässä vapaana juossutta metsäjänistä, ja se oli kyllä herkkua. Blueskissahttps://www.blogger.com/profile/14296610444373360583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-7955972100023448882014-10-09T23:01:04.574+03:002014-10-09T23:01:04.574+03:00Huomaa, että on syksy. Blogit täyttyvät padoista j...Huomaa, että on syksy. Blogit täyttyvät padoista ja selailen näitä reseptejä täällä vesi kielellä. Ranskalaista kaniinia on ainakin välillä saanut suhteellisen usein K-Mustapekasta Käpylästä, mutta en tiedä, missäpäin asutte. Asutteko edes pääkaupunkiseudulla. Kaniinin ominaishaju onnistui lannistamaan minut viimeksi paistin teossa. Ei ole tullut sen jälkeen tartuttua.jonna / suolaa&hunajaahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-35127714469114952722014-10-09T21:55:18.537+03:002014-10-09T21:55:18.537+03:00Sääli, ettei täältä saa kania... Syksy ja pataruoa...Sääli, ettei täältä saa kania... Syksy ja pataruoat kuuluvat kyllä erottamattomasti yhteen.Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-66800010663040081942014-10-02T21:54:44.626+03:002014-10-02T21:54:44.626+03:00Tässä on kyllä makua! Ja mainio tapa kuluttaa viin...Tässä on kyllä makua! Ja mainio tapa kuluttaa viinipullojen pohjat, jos niitä nyt sattuu joskus yli jäämään :)Blueskissahttps://www.blogger.com/profile/14296610444373360583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-35541708791721607362014-10-02T21:35:51.381+03:002014-10-02T21:35:51.381+03:00Minä niin tykkään potkista! Niistä pitkään haudutt...Minä niin tykkään potkista! Niistä pitkään hauduttamalla irtoavat nesteet tuovat varmasti vielä lisää makua tähän ihanaan ruokaan. Blueskissahttps://www.blogger.com/profile/14296610444373360583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-25978926983402371692014-10-02T19:25:55.295+03:002014-10-02T19:25:55.295+03:00Kiitos reseptistä, tätä pitääkin kokeilla kun seur...Kiitos reseptistä, tätä pitääkin kokeilla kun seuraavan kerran on pataruoka vuorossa. :)Jennihttps://www.blogger.com/profile/15535561438702384116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-36265433486566812162014-10-02T18:43:33.858+03:002014-10-02T18:43:33.858+03:00Oi, tätä pitää kyllä tehdä, kaneli on niin mainio ...Oi, tätä pitää kyllä tehdä, kaneli on niin mainio mauste lihan kanssakin! Olen tehnyt vain kerran stifadoa, taisi olla karitsan potkia lihana. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com