tag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post3942603302828119238..comments2023-11-05T09:22:50.373+02:00Comments on Perunabluussia: Fisut ja bataattiranskalaiset (Fish and Bats)Blueskissahttp://www.blogger.com/profile/14296610444373360583noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-5430300153733528132014-04-28T17:02:49.307+03:002014-04-28T17:02:49.307+03:00Tämä taitaa olla hienosäätölaji. Nyt tuli selkeäst...Tämä taitaa olla hienosäätölaji. Nyt tuli selkeästi rapeampia ranskalaisia, mutta vaikea sanoa, mitkä tekovaiheista ovat olennaisia ja mitkä ei. Jauhotus, kahdesti friteeraaminen vai lämpötila?Rokkipöllöhttps://www.blogger.com/profile/04335016774428344283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8497460568560048720.post-22761233795618827962014-04-27T16:50:42.149+03:002014-04-27T16:50:42.149+03:00Hyvä ja hyödyllinen ohje! Pitääpä itselläkin kokei...Hyvä ja hyödyllinen ohje! Pitääpä itselläkin kokeilla tällä ohjeella friteerata noita bataattiranskiksia (olen aiemmin väsännyt noita ihan uunissa paistamalla).Rommirusinahttps://www.blogger.com/profile/17824854550350991836noreply@blogger.com